vineri, 26 aprilie 2019

26 qprilie 2019

(PPMT) are o pozitie dura fata de UDMR pentru ca a votat alaturi de PSD si ALDE pentru ”a scapa penalii din politica de inchisoare” . „Prin votul sau a facut de rusine intreaga comunitate maghiara din Transilvania” 
(PPMT) are o pozitie dura fata de UDMR pentru ca a votat alaturi de PSD si ALDE pentru ”a scapa penalii din politica de inchisoare” . „Prin votul sau a facut de rusine intreaga comunitate maghiara din Transilvania” 
integral AICI


Radu Cristescu, primvicepreședinte PRU, i-a transmis un mesaj lui Traian Băsescu 
”M-am uitat cu scârbă și lehamite la ultima postare a fostului președinte al României, devenit senator, constructorul de facto al Statului paralel, care mai nou declară cât de ordinari sunt cei care au votat modificările Codului Penal!Ai uitat, bă, când mă rugai să merg la TV și să susțin Ordonanța 13 și modificările pe care tu le-ai propus în "celebra" comisie condusă de Șerban Nicolae?
rahații vechi put ?

Au votat Codurile MAFIEI POLITICE! Rușine, UDMR!
Péter Eckstein-Kovács

răsfață-te AICI

Unul dintre cele mai importante evenimente din cadrul președinției României la Consiliul Uniunii Europene are loc în curând la Sibiu. DĂNCILĂ -HERAUS
Dăncilă a declarat, vineri, că nu a fost invitată la acest eveniment și că și-ar fi dorit să participe. 
dăncilezabate cu telul căcatul , să nu i se taie maioneza

„Te rugăm pe Tine, Prea Deşteptule Israel, Te rugăm pe Tine, Prea Descurcăreaţă Franţă (etc. că sunteţi mulţi) – fie-vă milă, o Vouă Preamăriţilor acestei lumi, de o populaţie neştiutoare dar şi nepăsătoare cu soarta ei, şi daţi-ne înapoi Preafrumoasa Grădină a Maicii Domnului şi bogăţiile ei, căci- pe principiul cade omul din pom şi păcat să nu tragă un pui de somn – noi v-am dat vouă această Grădină pe degeaba iar acum suntem goi în toate! Iar de-o fi să nu ştim iarăşi să o gospodărim, s-o gospodăriţi voi pentru noi şi să ne culegeţi şi nouă roadele!
Acest mesaj nu este îndreptat împotriva vreunui popor pomenit în aceste rânduri, ci dimpotrivă, e o admiraţie pentru capacitatea altor popoare de a străluci prin bogăţiile altora!”. Cine sunt de unde sunt si ce vor khazarii?

Academia Română pune la punct UDMR: Ungurii și-au primit autonomia! Kelemen Hunor face declarații lipsite de onestitate
citește continuarea  AICI

cei de la facebook.ro sunt cretini cu patalama
ia mai dă-i în PLM

ȘANTAJ LA TINCA ! Doctorița Codruţa vru să arate maimuța -Răzbunare cu ghinion: O stomatologă din Tinca s-a ales cu dosar penal pentru că a vrut să-și pedepsească fostul iubit
Codruța a pus dinți la fofoloancă ?

Minunea de Înviere: Micutzu preşedinte! Popa prostu' cu Florian, Codruţa şi Augustin
Micul Pentagon. Casa de nebuni (49)

Dragnea: De sărbători stau cu Irina. Pe masă o să avem numai produse româneşti

Cu,pe sub Irina? pe cine p...mă-tii interesează ce faceți tu și curva ta de Paști ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu